MIRISNI MEDALJONI

Lykke personalizirani mirisni medaljon je nakit od kirurškog čelika s 18 karatnom pozlatom koji dolazi u kompletu s dva eterična ulja po vašem izboru i posebno kreiranim spužvicama različitih boja. Na spužvicu možete nanijeti eterično ulje ili omiljeni parfem i uživati u njegovom mirisu danima. Otkrijte čari personaliziranog mirisnog nakita koji će gravurom na poleđini medaljona nositi esenciju vas, vaše osobnosti i vašega stila.

SREBRNI NAKIT

Budući da se život mjeri brojem otkucaja srca, Unlock your dreams kolekcija izrađena od srebra 925 s 24 karatnom pozlatom, samo je podsjetnik da se odgovori na sva naša pitanja nalaze upravo tamo. Vođeni mišlju da najljepše trenutke života sačuvamo i zaključamo u najljepšem sjećanju na srebrnim pločicama, kreirali smo The Key to Love, The Key to Happiness i The Key to Freedom ogrlicu.

LANČIĆI

Kako bi se vaš omiljeni Lykke mirisni medaljon u potpunosti prilagodio vašem stilu i osobnosti uz njega možete birati Standard ili Luxury lančić koji se razlikuju po svojoj dužini. Lančići su izrađeni od kirurškog čelika te pozlaćeni slojem 18-karatne pozlate, a značajni su po svojim antikorozivnim i hipoalergenim svojstvima.

Standard lančić je dužine 65 cm s produžetkom na 75 cm, dok je Luxury lančić dužine 50 cm. Decentan dizajn i mogućnost odabira dužine pruža slobodu u stiliziranju s odabranim outfitom.