UPOZNAJTE NAS UŽIVO


Svi obožavatelji Lykke modnih dodataka imaju priliku uživo vidjeti, probati i izabrati za sebe i svoje voljene najdraži komad iz široke ponude Lykke asortimana, obogaćen proizvodima naših partnera.Posjetite nas u centru Zagreba, na adresi Petrinjska 28Naše radno vrijeme je:Ponedjeljak – petak 11h – 18hSubota 10h – 14hZa sve informacije nazovite nas na:
mob: 091 1878 503
tel: 01 5814 635

Seneca je jednom rekao: "Sreća je ono što se događa kada priprema susreće priliku"

OD IDEJE DO REALIZACIJE


Vođeni tom mišlju, od želje je nastala ideja, a od ideje do realizacije sna prošle su skoro 2 godine. Mjeseci, dani i sati truda i rada su nas vodili ka ostvarenju našeg sna, a to je otvorenje prvog Lykke Gift Shopa.


 

Ne znajući kuda će nas odvesti, svoj put smo shvatili mnogo važnijim od samoga cilja pa smo odlučili biti ono što jesmo, raditi ono što volimo i nastojati to činiti dobro. 

NJEGUJEMO DIVNE SURADNJE

S velikom radošću vrata svog prvog Lykke Gift Shopa otvorili smo u prosincu 2020. godine. Time nam se otvorila prilika za mnoge divne suradnje s prepoznatljivim brendovima koji su svojom vizijom i dizajnom obogatili Lykke priču i naš Gift Shop.Danas, u Lykke Gift Shopu možete pronaći unikatnu keramiku "Odeata", umjetnice Valentine Šeb, koja je posebno rađena za Lykke.Njegujemo i posebnu suradnju s brandom My Lovely Bag, modnim brendom specijaliziranim za ručnu izradu torbica.

Brandovi koji vas čekaju u Lykke Gift Shopu

EKSKLUZIVNI NAKIT RISIS


Kao ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku i dio Europe, posebno smo ponosni na suradnju s Risis nakitom iz Singapura koji je rađen od pravih cvjetova orhideja s unikatnim kliznim patentom koji omogućava da se svaka ogrlica nosi na barem šest različitih načina.

ČEKAMO VAS U NAŠEM GIFT SHOPU

Gift Shop je uređen u prepoznatljivom Lykke i Hygge stilu, čija će vas toplina i miris očarati već na prvi dojam.Veselimo vam se!