PLAĆANJE I DOSTAVA

Plaćanje u Lykke internetskoj trgovini moguće je na sljedeće načine:Virman / internetsko bankarstvo / opća uplatnica (dostupno samo u Republici Hrvatskoj) Pouzećem – gotovinom (dostupno samo u Republici Hrvatskoj) PayPal – online Kreditne kartice1. VIRMAN / INTERNETSKO BANKARSTVO / OPĆA UPLATNICAPo završetku kupovine s odabirom “Virmansko plaćanje” na navedeni email ćete primiti podatke za plaćanje. Račun možete platiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom na šalteru banke, pošte ili FINA-e. Ako plaćate iz inozemne banke, sve bankovne troškove transakcije snosi isključivo platitelj.Pošiljku šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati.Plaćanje virmanom/transakcijskim računomPodaci za uplatu:Primatelj: Buzz Consulting j.d.o.o.Adresa: Horvaćanska cesta 17, Zagreb 10000, HrvatskaModel plaćanja: 99 (bez poziva na broj) ili 00 (poziv na broj: broj narudžbe)Opis plaćanja: Broj narudžbeIBAN: HR4524020061100873655POUZEĆE – GOTOVINOM


Želite li platiti gotovinom dostavljaču, odaberite plaćanje pouzećem. Savjetujemo da imate pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe.PAYPAL


Platite sigurno i brzo putem sustava za plaćanje PayPal. Iznos narudžbe će biti skinut s kartice ili računa upotrebljenog prilikom naručivanja. Kada koristite PayPal prilikom naručivanja, pristajete na to da PayPal smije koristiti vaše osobne podatke kao što je navedeno u PayPalovom Pravilniku o privatnosti. PayPal Pravilnik o privatnostiZa PayPal plaćanje na www.lykke.hr važno je slijedeće:Ako kupujete iz Hrvatske, vrijednost Vaše košarice te trošak dostave bit će konvertirana iz HRK u EUR ili USD budući da PayPal ne podržava HRK kao valutu plaćanja. Iznos narudžbe Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun bit će terećen kroz konverziju cijene u EUR ili USD prema trenutnom prodajnom tečaju Hrvatske narodne banke. Prodajni tečaj Hrvatske narodne bankeKao rezultat konverzije u slučaju plaćanja putem PayPal-a moguće je odstupanje od cijene iskazane na www.lykke.hr te naplaćenoog iznosa košarice.Trošak konverzije pri pretvaranju valuta snosi kupac.
KREDITNE KARTICE


Plaćanje debitnim i kreditnim karticamaIzjava o sigurnosti online plaćanjaCorvusPay

Pri plaćanju na našoj web stranici koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najvišeg sigurnosnog standarda industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Visa Mastercard Maestro Diners Discover AmexMasterCard SecureCodeMastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetitewww.mastercardsecurecode.comVerified by VisaIsta kartica, dodatna online sigurnostVerified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje. Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetitehttp://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

DOSTAVAIsporuka paketa vrši se dostavom na adresu putem GLS dostavne službe.HRVATSKABrza dostava (u pravilu 3 – 5 radnih dana*) Ovisno o usluzi gravure proizvoda.Sve narudžbe šaljemo unutar 5 do 7 radnih dana nakon vidljive uplate na računu, isto vrijedi i za plaćanje pouzećem.Za narudžbe iznad 250 kuna dostava je besplatna.Za narudžbe do 250 kuna dostava je 30 HRK.

ZEMLJE ČLANICE EU: do 14 radnih danaSVE OSTALE DRŽAVE: 5 do 30 radnih danaIsporuka paketa vrši se dostavom na adresu putem HRVATSKE POŠTE.Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Nažalost, Prodavatelj nije u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.U slučaju da Kupac naručuje robu izvan Europske Unije (EU), rok dostave može biti produžen ako se paket zadrži na carini. Kupac je odgovoran za plaćanje poreza i carine sukladno zakonima države u kojoj se nalazi.U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kuna vrijedi isključivo na području Hrvatske. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana, tijekom velikih prodajnih akcija i drugih situacija u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.Sve narudžbe šaljemo unutar 5 do 7 radnih dana nakon vidljive uplate na računu, isto vrijedi i za plaćanje pouzećem.Raspored dostave na otoke pronađite ovdje: Raspored dostave na otokeVrijeme slanja i dostave/isporuke paketa se u slučaju blagdana i državnih praznika prebacuje na prvi sljedeći radni dan.Za sva dodatna pitanja pošaljite nam upit na: [email protected]Plaćanje i dostava je samo jedan dio naših uvjeta kupnje, za više informacija molimo vas da pročitate cijele uvjete kupnje, OVDJE.