PLAĆANJE I DOSTAVA

Proizvodi se naručuju odabirom te dodavanjem u košaricu. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.
Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:
·      Virmanski (Općom uplatom ili e-banking)
·      Pay Pal-om
·      Kreditnom/debitnom karticom (Maestro, MasterCard, Visa)

Plaćanje virmanom/transakcijskim računom

Plaćanje virmanom moguće je izvršiti općom uplatnicom ili e-bankingom.
Isporuka slijedi nakon vidljive uplate na našem računu. 

Podaci za uplatu: 
Primatelj: Buzz Consulting j.d.o.o.
Adresa: Horvaćanska cesta 17, Zagreb 10000, Hrvatska 
Model plaćanja: 99 (bez poziva na broj) ili 00 (poziv na broj: broj narudžbe, npr 10021)
Opis plaćanja: Broj narudžbe (npr. 10021)
IBAN: HR4524020061100873655

Izjava o sigurnosti online plaćanja
Nakon odabira plaćanja “Karticom” otvorit će se polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na serverima prodavatelja.
Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, potrebno je odaberete neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica Prodavatelj nema podatke, mogu biti tehničke ili poslovne prirode.
U slučaju transakcijskog plaćanja (općom uplatom ili e-bankingom) uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku od 3 radnih dana od primitka ponude putem email-a.

U slučaju da uplata ne bude izvršena u navedenom roku Prodavatelj će postupiti i po naknadno izvršenoj uplati izvan roka isporukom kupljenih proizvoda, a ako ne bude mogao izvršiti isporuku iz opravdanih razloga, ugovor će jednostrano raskinuti i izvršiti povrat uplaćenih sredstava.
Ako je uplata uredno izvršena i vidljiva na računu Prodavatelja, Prodavatelj će pristupiti isporuci naručenih proizvoda. Račun za narudžbu dostavlja se u pošiljci zajedno s robom.

Naručeni proizvodi isporučuju se širom svijeta. Isporuka se obavlja preko Hrvatske Pošte.
Predaja robe dostavnoj službi će uslijediti u roku 2 do 5 radnih dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja ukoliko se proizvod ne gravira. Ukoliko se proizvod gravira, gravura se vrši jednom tjedno i isporuka se čeka do 2 tjedna maksimalno.

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema, Prodavatelj je dužan odmah obavijestiti Kupca, a Kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku. Svi naručeni artikli nastojati će se isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, Prodavatelj zadržava pravo isporuke u više pošiljki.

Rokovi isporuke (rokovi tek počinju nakon predaje proizvoda dostavnoj službi):

Hrvatska: 1 do 5 radnih dana (bez gravure), do 2 tjedna (s gravurom proizvoda)
Članice EU: do 14 radnih dana
Sve ostale države: 5 do 30 radnih dana
Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Nažalost, Prodavatelj nije u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

U slučaju da Kupac naručuje robu izvan Europske Unije (EU), rok dostave može biti produžen ako se paket zadrži na carini. Kupac je odgovoran za plaćanje poreza i carine sukladno zakonima države u kojoj se nalazi.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.

Plaćanje i dostava je samo jedan dio naših uvjeta kupnje, za više informacija molimo vas da pročitate cijele uvjete kupnje, OVDJE.

Wishlist 0
Continue Shopping