Lykke – nakit s dozom sreće

 

 

Lykke je sreća, Lykke je esencija života, Lykke je putokaz koji će vam otkriti gdje se sreća nalazi, sve što trebate je otvoriti svoje oči. Posvuda se nalaze stvari koje nas čine sretnima, samo ih trebamo pronaći.
Lykke nakit s novom kolekcijom mijenja poimanje nakita kao modnog dodatka i donosi nešto više, donosi nakit koji se nosi i osjeća. 

Lykke personalizirani talisman sreće je nakit od srebra 925 s 14 karatnom pozlatom s posebno kreiranim privjescima kojima se pripisuje da donese sreću ili vas štite. Talisman beskrajne ljubavi, vječne mladosti i magične sreće može biti u potpunosti jedinstven jer gravurom na srebrnoj pločici i po vašem izboru postaje više od nakita, postaje podsjetnik na sretne trenutke i lijepe uspomene.  

Lykke personalizirani mirisni medaljon je nakit od kirurškog čelika s 18 karatnom pozlatom koji dolazi u kompletu s dva eterična ulja po vašem izboru i posebno kreiranim spužvicama različitih boja. Na spužvicu možete nanijeti eterično ulje ili omiljeni parfem i uživati u njegovom mirisu danima. Otkrijte čari personaliziranog mirisnog nakita koji će gravurom na poleđini medaljona nositi esenciju vas, vaše osobnosti i vašega stila.

.

Wishlist 0
Continue Shopping