Lykke – nakit s dozom sreće

 

„Sreća je ono što se dogodi kad priprema susretne priliku.“

Često volimo izreći ovu Ciceronovu rečenicu kada nas pitaju kako je nastala ideja o Lykke nakitu.
Budući da se posvuda nalaze stvari koje nas čine sretnima, samo ih trebamo pronaći, željeli smo da kroz personalizirani Lykke nakit naš kupac dobije priliku pokloniti nakit koji se nosi, ali i osjeća. Lykke mijenja poimanje nakita kao modnog dodatka i donosi nešto više, s mirisom budi osjetila, a iza dizajna se skriva priča svakog pojedinog medaljona. Na taj način kupac poklanja uspomenu koja prvenstveno nosi emocionalnu vrijednost i budi draga sjećanja.

Kao ljubavni par koji je pokrenuo svoju poslovnu priču iz čiste ljubavi prema stvaranju i jednoga prema drugom, uvijek ističemo da kreiranje Lykke nakita za nas nije posao već strast koju živimo. Kada smo odlučili pokrenuti brendLykke, naša misao vodilja i odluka je bila da stvaramo nešto što ćemo ostaviti u nasljeđe našim potomcima. Vođeni tom mišlju, željeli smo da svi naši kupci osjete energiju koju nakit nosi, a o kakvom se osjećaju radi, krije se u samom nazivu Lykke, što u prijevodu s danskog znači „sreća“.

U želji da kupcima ponudimo nešto drugačije od dosad viđenog, pri tome mislimo prvenstveno na kvalitetu, ali i na inovativnost, proveli smo skoro dvije godine u istraživanju svijeta mirisnog nakita. Inspiraciju pronalazimo u prirodi, na putovanjima, ali i osluškujemo ideje i želje kupaca, te tako kreiramo jedinstvene motive mirisnih medaljona.

Naša želja za budućnost je da s našim nakitom nastavimo prenositi emociju koja i nas same veže, a to je ljubav.

Wishlist 0
Continue Shopping